Når nærhed, sikkerhed og faglighed er vigtigt

Med Gistrupmægleren ved din side får du en seriøs og uafhængig sparringspartner med baggrunden i orden. Jeg er indehaver af Gistrupmægleren og uddannet ejendomsmægler, MDE og Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening DE, så du kan være helt tryg ved at lade mig klare handlen.
 
Kom til mig, hvis du overvejer at skifte hjem. Jeg sælger alle typer ejerboliger og grunde i Gistrup og omegn. Det er her, jeg har base og her mit netværk er stærkt. Jeg er sponsor i LKB sportsklub samt sponsor i Ørnehøj Golfklub, så jeg er altid opdateret på seneste nyt i mit område. Husk at støtte din lokale mægler i Gistrup og omegn som støtter lokalt.
 
Jeg arbejder selvstændigt og samarbejder med dem, som du gerne vil have som en del af din bolighandel.
 
Glæd dig til:
 
-       Et salær der er til at forstå
-       Professionel og fleksibel håndtering af din bolighandel
-       Objektiv rådgivning med fokus på et effektivt salg
-       Uafhængig og personlig rådgivning
-       Løbende status på dit boligsalg
-       En positiv salgsoplevelse som giver dig lyst til at anbefale mig videre
-       Et positivt økonomisk resultat
 
Giv mig en udfordring – så vil jeg gøre alt for, at økonomi og salgsoplevelse kommer til at gå hånd i hånd.
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1.sal, 2100 København, tlf. 33 36 95 95, www.hdi.global.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark. Virksomheden og den ansatte ejendomsmægler i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk, og vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 7025 3666 www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Kontakt mig for en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Må jeg hjælpe dig med at sælge din bolig? Så kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak.
Angiv gerne, hvilken dag, det passer dig bedst – og om du ønsker at blive ringet op eller et fysisk møde, hvor jeg kommer og vurderer din bolig,

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031